billiga sverige butikens outlet: UGGS , skor ,

Furusalen

furusalen-1000

BEHÖVER DU HYRA KONFERENSLOKAL?

Furusalen är utrustad för att inhysa många olika typer av evenemang. Gör en bokningsförfrågan via vårt webbformulär så återkommer vi.
Vi tar inte emot bokningsförfrågningar via telefon eller e-post.

Klicka här för att öppna webbformuläret


LÄS DETTA INNAN DU BOKAR


Boka den tid du behöver

Räkna med tid för förberedelser och städning när du bokar tid. Det kan ligga bokningar före eller efter din, och låsning och larm anpassas när du bokar. Detta gör att du inte kommer att ha tillgång till lokalen före eller efter bokningen.

Hämta tagg
För att komma in i Furusalen behöver du en tagg som hämtas i förväg på Konstcentrum. Du ansvarar själv för att kontakta konstcentrum@gavle.se för att avtala tid för detta.
Boka tillfälle för uthämtning i god tid.

Självservice
Furusalen är en självservicelokal. Detta innebär att ingen personal finns på plats, och du ansvarar själv för möblering, städning och hantering av teknik. Om du behöver en genomgång av tekniken i förväg bokar du detta genom att mejla till Konstcentrum.

Förtäring
Önskas förtäring till er bokning, så erbjuder Bistro Silvanum catering. Ni kan kontakta dem på bistro@bistrosilvanum.se. Tel: 070-315 69 02

Städning
Du ställer undan stolar och bord, och städar undan innan du går. Dammsug vid behov (dammsugare finns längst bak i salen). Observera att vi kommer att ta ut  250 kr i avgift  om lokalen inte är iordningställd och städad.

Avbokning
Avbokning är kostnadsfri fram till 3 dagar innan bokat datum, därefter debiteras halva hyran.

Teknik
Furusalen har projektor och stor filmduk, du kan koppla in din dator med HDMI eller VGA. Bärbar mikrofon och myggor finns kopplade till ljudsystemet. Du kan också styra belysning och mörkläggning.

Kapacitet
Lokalen rymmer 100 personer, men vi rekommenderar högst 80 personer. Fler stolar och bord finns längst bak i lokalen, där finns också en knapp för att starta takfläkten (längst in i hörnet till höger när du kommer in genom dörren).

Internet
Gratis internetuppkoppling finns under namnet _Gavle WiFi.
Inget lösenord krävs, men du behöver öppna webbläsaren och godkänna villkoren.

Snälla, bryt inte nödhandtaget!
Använd låsknappen när du öppnar Furusalens dörr inifrån, det gröna nödhandtaget är endast för utrymmning. Om handtaget bryts måste vi återställa det och du kommer att debiteras 500 kr. Detta gäller även Silvanums ytterdörrar. Bokaren ansvarar för evenemangets besökare.

Kräver ditt evenemang specifika förutsättningar?
Rådgör med oss om ni planerar ett evenemang som kräver specifika förutsättningar, t ex en mycket tyst ljudmiljö. Silvanum inhyser även andra verksamheter och en viss ljudstörning kan förekomma.


PRISER

 Tider  Ordinarie  Förening
 Heldag över 5 h  3300 kr  2200 kr
 Halvdag 4-5 h  1650 kr  1320 kr
 Dag 3 h  880kr  700 kr
 Kväll från kl 17  880 kr  700 kr
 2h  660 kr  530 kr

Verksamheter inom Gävle kommun betalar ordinarie pris, såvida de inte ingår i avdelningen Livsmiljö.


SKICKA EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Klicka här för att öppna webbformuläret

Om du har frågor kan du kontakta Gävle Konstcentrum så hjälper vi dig!
E-post: konstcentrum@gavle.se

Välkommen till Furusalen!Skriv ut/Tipsa andra om den här sidan:  
  • Facebook
  • TwitThis
  • Google
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!