billiga sverige butikens outlet: UGGS , skor ,

Skollov

Ungdomar i ateljén

Under skolloven i Gävle pausar vi den ordinarie pedagogiska verksamheten på Gävle Konstcentrum och anordnar speciella skollovsaktiviteter. Aktiviteterna pågår vanligtvis under några timmar över några dagar. Aktuella aktiviteter hittar du i vårt kalendarium.

På Gävle kommuns webbplats hittar du aktuella datum för lov och ledigheter inom grundskolan och fler skollovsaktiviteter i Gävle.


16b

REMAKE – KONSTKOLLO PÅ KONSTCENTRUM

Plats: Konstcentrum, Silvanum
Datum: 19–20 juni (dagläger)
Tid: kl. 10-15 Seywan Saedian är med varje dag kl. 10-12, sedan måste han gå till sin svenskundervisning.
Ålder: 7–15 år

Kursen/lägret leds av konstpedagog Marie Jäderberg Vasdekis och Pethra Schramm från Konstcentrum.

Ett läger där vi skapar fantastiska skulpturer av det som vi annars brukar kasta. Vi tecknar och målar tillsammans. Vi träffar och pratar med fristadskonstnär Seywan Saedian och tittar på hans skulpturer av återvunnet skrot. 
Obs, kollot är kostnadsfritt men medtag egen matsäck till lunch. Micro och tillgång till kylskåp finns. Vi bjuder på sommarlovsfika. Ha gärna oömma kläder samt regnkläder vid regn. Tag gärna med dig (förbrukat) material så som mjölkkartonger, plastdunkar, petflaskor, korkar, kapsyler, toarullar, gamla leksaker etc., men även andra saker som förbrukats, är trasigt, ska kastas men som vill ha ett nytt liv efter detta. Fristadskonstnären Seywan tar tacksamt emot metallskrot, som snart kommer att dyka upp i någon av hans skulpturer!

Anmälan senast 5 juni till pethra.schramm@gavle.se Begränsat antal platser.

Varmt välkomna!Skriv ut/Tipsa andra om den här sidan:  
  • Facebook
  • TwitThis
  • Google
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!