billiga sverige butikens outlet: UGGS , skor ,

Höstsalong

hostsalong_hemsida

ANMÄL DIG TILL HÖSTSALONGEN
DEADLINE 10.10

Vi har glädjen att meddela att vi för andra året i rad kommer att hålla en Höstsalong på Gävle konstcentrum. Vi bjuder in det lokala och regionala konstlivet till vår konsthall och uppmuntrar den som vill söka att påbörja processen med att skapa/välja ut verk redan nu.

Anmäl dig senast 10 oktober på länken nedan:

Länk till anmälningsformuläret

Viktig info gällande Höstsalongen 2020:

– I år sker all inlämning digitalt till Höstsalongen i form av foton och information om verket/verken via ansökningsblankett. Då fotona blir avgörande vid juryns bedömning av verken bör den sökande se till att få med verket på ett så fördelaktigt sätt som möjligt/ta så bra och tydliga fotografier som möjligt.

– Den som är över 18 år gammal och som är bosatt i eller kontinuerligt vistas i Gävleborgs län kan söka till Höstsalongen. Såväl enskilda personer som grupper är välkomna att söka.

– Varje person/grupp är välkomna att ansöka med upp till 3 verk.

– Verken ska vara producerade från år 2018 och framåt. Äldre verk samt verk som visades under Höstsalong 2019 kommer ej att tas med.

– En jury står för urvalet av de verk som deltar i Höstsalongen. Juryns beslut kan ej överklagas.

– Vi tar ingen anmälningsavgift. Ingen utställningsersättning utgår till medverkande.

– Antagningsbesked kommer att mejlas ut efter den 26/10. Den antagna får då mer info om hur den fysiska inlämningen av antaget/antagna verk sker, vi kommer att ha tidsbokning för inlämning att undvika trängsel pga Coronaviruset.

– Vi kommer ej att hantera försäljning av verken som visas under Höstsalongen, men vi förmedlar gärna kontakt mellan intresserad köpare och utställande upphovsperson.

– Vi kommer ej att ha någon omröstning gällande de verk som ställs ut.

Varmt välkommen med din ansökan till Höstsalongen 2020 på Gävle Konstcentrum.Skriv ut/Tipsa andra om den här sidan:  
  • Facebook
  • TwitThis
  • Google
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!