Boka Furusalen

Här hittar du info hur du bokar lokalen Furusalen samt catering.


Priser

Verksamheter inom Gävle kommun betalar ordinarie pris, såvida de inte ingår i sektor Livsmiljö.

Ordinarie: 3300 kronor

Förening: 2200 kronor

Ordinarie: 1650 kronor

Förening: 1320 kronor

Ordinarie: 880 kronor

Förening: 700 kronor

Ordinarie: 660 kronor

Förening: 530 kronor

Ordinarie: 880 kronor

Förening: 700 kronor

Avbokning är kostnadsfri fram till 3 dagar innan bokat datum, därefter debiteras halva hyran.

Bokningsguide

Innan du bokar

Boka den tid du behöver

Räkna med tid för förberedelser och städning när du bokar tid. Det kan ligga bokningar före eller efter din, och låsning och larm anpassas när du bokar. Detta gör att du inte kommer att ha tillgång till lokalen före eller efter bokningen.

Gör en bokningsförfrågan via vår e-tjänst så återkommer vi. Vi tar inte emot bokningsförfrågningar via telefon eller e-post.

Förberedelser inför ditt besök/evenemang

Hämta tagg

För att komma in i Furusalen behöver du en tagg som hämtas i förväg på Konstcentrum. Du ansvarar själv för att kontakta konstcentrum@gavle.se för att avtala tid för detta.
Boka tillfälle för uthämtning i god tid.

Boka catering

Vill ni äta i furusalen är det eget ansvar för catering. Detta innebär att ni själva får duka fram och sedan städa efter er. Salen ska vara ren och alla sopor ska vara bortplockade när ni är klara.

Här finns info om hur du bokar catering genom bistro Silvanum

Självservice

Furusalen är en självservicelokal. Detta innebär att ingen personal finns på plats, och du ansvarar själv för möblering, städning och hantering av teknik. Om du behöver en genomgång av tekniken i förväg bokar du detta genom att mejla till Konstcentrum.

Lokalens kapacitet och ventilation

Furusalen är utrustad för att genomföra många olika typer av evenemang. Lokalen rymmer 80 personer, men det finns stolar för max 60 personer. Stolar och bord finns längst bak i lokalen, där finns också en knapp för att starta takfläkten (längst in i hörnet till höger när du kommer in genom dörren).

Kräver evenemanget särskilda förutsättningar

Rådgör med oss om ni planerar ett evenemang som kräver specifika förutsättningar, tillexempel en mycket tyst ljudmiljö. Silvanum inhyser även andra verksamheter och en viss ljudstörning kan förekomma.

Under mötet/evenemanget

Internet, teknik och utrustning

Furusalen har projektor och stor filmduk, du kan koppla in din dator med HDMI-kabel eller VGA-kabel. Bärbar mikrofon och myggor finns kopplade till ljudsystemet. Du kan också styra belysning och mörkläggning.

Gratis internetuppkoppling finns under namnet _Gavle WiFi.
Inget lösenord krävs, men du behöver öppna webbläsaren och godkänna villkoren.

Använd inte nödhantaget i onödan

Använd låsknappen när du öppnar Furusalens dörr inifrån, det gröna nödhandtaget är endast för utrymning. Om handtaget bryts måste vi återställa det och du kommer att debiteras 500 kr. Detta gäller även Silvanums ytterdörrar. Bokaren ansvarar för evenemangets besökare.

Efter mötet/evenemanget

Städning

Du ställer undan stolar och bord, och städar undan innan du går. Dammsug vid behov (dammsugare finns längst bak i salen). Observera att vi kommer att ta ut 250 kronor i avgift om lokalen inte är iordningställd och städad.

Skicka en bokningsförfrågan
genom E-tjänst

Bokningsförfrågan för Furusalen på Silvanum – Gävle kommun

(OBS! e-tjänsten är stängd mellan den 26/6 och 28/8 2023)

Kontakta oss

Om du har frågor kan du kontakta Gävle Konstcentrum så hjälper vi dig!
konstcentrum@gavle.se

Hjälpte informationen på denna sida dig?